Saturday, October 23, 2010

BlackBerry Torch 9800 tak best?

BlackBerry Torch 9800?
Ape benda tu?
Hebat ke?
Best ke?
Apa yang Best?

booja sebenarnya kurang mendapat info pasal Blackberry Torch 9800. Nak buat macam mana, pendapatan tetap pun tiada lagi, student la katakan. Tapi ramai kawan-kawan booja cakap pasal BlackBerry. Baru tadi booja cuba search internet nak cari maklumat mengenai Blackberry Torch 9800. Nampak macam best dan meransang minda booja nak tahu lebih lanjut pasal benda ni.

Blackberry Torch 9800

Bentuknya nampak lembut, sedap mata memandang. Masa tengah baca tadi
booja tertengok satu info bahawa BlackBerry Torch 9800 ni 'multitouch' dengan skrin sebesar 3.2 inci. booja tak pernah ade hanphone touchscreen jadi tak tahu sangat pasal multi-multi ni. Bila da baca baru la tahu skrin smartphone ni boleh di sentuh guna banyak jari. Kamera BlackBerry Torch 9800 boleh tahan besarnya, 5.0 megapixel. Kalau ada phone ni senang sikit. Tak payah nak bawak kamera digital sampai penuh poket. Ade pulak multi-task, dah rupa macam laptop. Agaknya BlackBerry Torch 9800 ni dah macam mini pocket laptop ( dengan selamba booja bagi nama :P )
Dengar-dengar
Celcom ade buat promotion pasal BlackBerry Torch 9800. Kalau tak silap 28 Oktober 2010 ni Celcom ada buat event. Jadi sesiapa nak register dan berminat klik la

Celcom BlackBerry Torch 9800

Siapa daftar dulu dapat:
- Jabra Bluetooth Headset
- 8GB Micro SD Card
- Energizer Portable


Ni mesti event besar-besaran, ade BlackBerry Torch 9800 ade
Celcom EXEC 50. Apa yang booja dengar Celcom EXEC 50 ni lagi untung dari postpaid yang lain.
  • Harga RM50 sebulan da dapat guna.
  • Lepas tu siap ada bonus bulanan lagi, 30% diskaun bagi setiap bulan.
  • Kolling-kolling pula lebih kurang 15 sen ke setiap rangkaian. SETIAP RANGKAIAN TU.
  • Bila guna Celcom EXEC 50 boleh dapat percuma Celcom Broadband basic plan (384 kbps) selama sebulan.
Tapi yang pasti guna celcom senanng, rangkaian meluas. booja cakap macam ni sebab booja pun pengguna celcom juga. Cuma bukan Celcom EXEC 50 sebab ekonomi booja tak stabil. Takut tak dapat bayar bil bila guna lebih sangat. Prepaid celcom pun best ape.

6 comments:

  1. bpe harga terkini blackberry nie ek

    ReplyDelete
  2. ade r dlm sringgit dua... hehehe...
    dgr2 n lepas usha td ade r dlm $89.99 ke $599.99...

    ReplyDelete
  3. nuffnangers yg x xtive... hehehe

    ReplyDelete
  4. setuju tuh... ukur baju dibadan sendiri... x elok kan prinsip biar pokai asal bergaya... hehehe

    ReplyDelete

Tinggal kata keramat