Monday, April 26, 2010

Senjata Penting Untuk Berperang

Time dekat2 exam baru kelam kabut nk cari accessories nak masuk exam room...
Tapi nasib baik smua alatan nie cukup...
Kalau x, x dpt jawab prikse le....

Antara barang2 yang diperlukan ble nk berperang dengan exam paper:
  1. pensel kontot lagi tumpul (senang nk bwt korek tlinga bila x thu nk jwb)
  2. pembaris ( untuk ketuk meja)
  3. pen low ink (bile hbis ink bleh pow kwn pnye. save duit xyah beli pen baru)
  4. pemadam (untuk d jadikan dadu ble soklan Abc)
dan yang paling penting skali... Kalkulator (untuk simpan toyol)

Sunday, April 25, 2010

Sesat dalam pyramid


Semalam hari yang paling best bagi Booja sebab semalam pergi sunway pyramid. aktiviti yang sangat2 sesuai time nak exam final. Orang lain subuk study dekat bilik Booja pergi lepak dekat sunway pyramid. Xthu la pe yang tercetak dekat result nanti. Ntah2 dapat surat.... " Tahniah anda dapat 4.0 dalam subjek enjoy time priksa...." Grenti kne flying kick without wing r.

Tapi part yang paling best time duk sini time nak balik. Balik grenti r waktu malam. Dah nmenye enjoy. Semua pintu keluar nampak gelap. Gelap2 ni r yang best. Keluar2 rse masuk kat tmpat lain. Mne tak nye, td masuk pintu lain keluar plak pintu lain. Pe ag, masuk balik r dalam sunway. Pusing2 keluar masuk pintu x jumpe jumpe pintu mle2 masuk ( Main entrance). confuse jugak, masuk bleh xkn kluar xleh. Plik bin ajaib tol r tempat nie. Nak dipendekkan crite Booja pergi r tgk map. Rpe2nye pintu duk dkt G floor ( time nie Booja duk kat LG). Patut r x jumpe jln kluar. Mmg betol2 mcm pyramid r tmpt nie.

Motif Gambar nie???


kalau sape tengok gambar nie mesti fikir pe motif gambar nie dan pe tujuan ambil gambar nie....
sebenarnye nk ambil gambar ketam dkat atas pasir.... tp ketam tu lari dan kamera plak xleh nk fokus dekat ketam tu.... al maklumlah kamera hp.... jadi yang nie je lah yang terTANGKAP & terSIMPAN dalam hp... pasir bulat2....

Malam mendatang....

Matahari terbenam...
Masa paling sesuai untuk tenangkan fikiran....

Saturday, April 24, 2010

Skali tengok air terjun ni mesti rse cam nk mndi. Tapi kalau mandi dekat sini jawabnye masuk surat khabar ler. Terus terkenal dan dapat kata pujian dari pembaca, " kesian budak ni, umur muda lagi tapi da k.o. Ish3 ".

Thursday, April 22, 2010

hari ni aku x thu nk bwt pe......

Tangkap & Simpan.....

Aku x thu pe motif aku bwt blog ni....
mgkin trpngaruh dgn kwn2..
tp x thu nk bwt psl pe.....
aku bwt je r psl gambor....
x taw gmpak ke tak....
yg penting publish gmbor......