Sunday, April 25, 2010

Sesat dalam pyramid


Semalam hari yang paling best bagi Booja sebab semalam pergi sunway pyramid. aktiviti yang sangat2 sesuai time nak exam final. Orang lain subuk study dekat bilik Booja pergi lepak dekat sunway pyramid. Xthu la pe yang tercetak dekat result nanti. Ntah2 dapat surat.... " Tahniah anda dapat 4.0 dalam subjek enjoy time priksa...." Grenti kne flying kick without wing r.

Tapi part yang paling best time duk sini time nak balik. Balik grenti r waktu malam. Dah nmenye enjoy. Semua pintu keluar nampak gelap. Gelap2 ni r yang best. Keluar2 rse masuk kat tmpat lain. Mne tak nye, td masuk pintu lain keluar plak pintu lain. Pe ag, masuk balik r dalam sunway. Pusing2 keluar masuk pintu x jumpe jumpe pintu mle2 masuk ( Main entrance). confuse jugak, masuk bleh xkn kluar xleh. Plik bin ajaib tol r tempat nie. Nak dipendekkan crite Booja pergi r tgk map. Rpe2nye pintu duk dkt G floor ( time nie Booja duk kat LG). Patut r x jumpe jln kluar. Mmg betol2 mcm pyramid r tmpt nie.

6 comments:

  1. hahah
    standard kot sesat kt pyramid tu?
    aku da 2,3 kali g pun sesat kt mane park kete
    huhuhuh~

    ReplyDelete
  2. hehehe..... 2 baru kat dalam sunway pyramid... xcrite ag sesat jln nak g sne... hakz3....

    ReplyDelete
  3. kalau sesat gi sunway lagoon lagi best haha

    ReplyDelete
  4. men ice skatimg best gak....sampai tertonggeng jatuh...hahaha...

    ReplyDelete
  5. basah baju n sluar macam mandi hujan... hakz3

    ReplyDelete
  6. laen kli maen bwk bju lebeyh k..bwk la towel skali sng..bkn nk kesat peluh..tp wat lap bdn pas 'mandi'
    haha...

    ReplyDelete

Tinggal kata keramat