Friday, June 14, 2013

Final year Fever

Istilah final year ibarat satu sem yang paling relax bagi student. 
Tapi hakikatnya tahun terakhir ini lah paling banyak kerja nak kena buat. 
Projek, FYP, DP dan macam2 lagi. 
Tapi kerje yang banyak macam ini mungkin menjadi satu pembelajaran bagi menghadapi alam pekerjaan yang lagi mencabar??



Sambil2 buat projek sambil2 snap gambar student2 buat projek. 
Bak kata orang alang2 celup pekasam biar sampai ke pangkal lengan... 
tapi dari celup tangan baik masak ke jual ke... lagi orait..


Thursday, June 13, 2013

Pre-Graduation Night 2013

Agak lama tidak update blog. Nasib baik tak bersawang blog nie. Kalau ada labah-labah konfermmmm dah beranak pinak dalam blog nie.

Last post 14 jun 2012 Malam Aprisiasi, kalau ikutkan dekat setahun jugak blog nie menyepi. Alang-alang rasa bosan try la update blog nie. Paling tidak pun nampak la blog nie hidup lagi.

Event dinner terbaru yang aku pergi untuk kali ini Pre-Graduation Night 2013. Walaupun lambat lagi graduate, aku tetap pergi.

Makan dekat De Palma Hotel bayar RM25 je!!!  Sape tak nak. Al maklumla kaki makan. Tempat bayar murah makan sedap semua aku pergi.

Evening Elegance, Grand Ballroom De Palma Hotel


No cabutan bertuah yang tak berapa nak bertuah.

Selamat bergraduasi bagi member2 yang dah habis belajar.....