Friday, July 2, 2010

Mual!!! Loya!!! Tak Sanggup!!!!

Ini kisah benar yang terjadi pada diri Booja...
Memang kalau korang bace crite nie korang grenti x percaya pnyer la...
Kisahnya bermula di sebuah pasar raya yang agak terkenal jugak r....
Booja berjalan dgn sorang minah....
Dalam hati best r dapat kluar jalan2..
Dgn pmpuan plak tu....
Laki mne yg x ske ble dpt jln ngan pmpuan....
Tbe2 minah nie dpat satu kol....
Ape lagi dgn bergaya minah ni angkat telepon die...
Control ayu lah katakan....
Habis je kol minah nie trus jalan ke satu tempat yang agak terpencil dan tak ramai org yg pergi ke situ...
Ape lg, Booja follow je r.....
Tbe2 die pegang something.......
Siap tunjuk kat Booja lagi tu.....
Minah tu tnye r nk yg kiri atau yang kanan....
Booja dgn mke slambe bedal dua2 trus.....
Pergh baunya mmg best.....
Bntuknya pun bkn slalu bleh dpt....
Tp ble da rse...
Pergh....










X lalu!! X snggup!!! Loya tekak nie!!!
nk bwt camne first time mkn SHUSHI... Lg pn bkn slalu Booja mkn bnde2 cam nie...



Adk minah nie yg kol sruh bli n makan kat umah dieorg....
Smue yg ade kat situ tak sanggup nk tlan lg ble da rse sikit....
Aduhai..... Org kampung la katakan.... hehehe....


p/s:
Minah dalam crite nie adalah spupu Booja....
hehehe.... slamat menjamu SHUSHI....

Thursday, July 1, 2010

Kau ilham ku

Booja sebenarnye tak minat sangat dengan blog tapi bila tengok blog kawan2 Booja smue gempak2 Booja pn nk cuba r. Tapi Booja ske brenti sekerat jalan. Booja buat blog lps tu x updated. Al maklumlah malas nak update cam blogger yang lain. Tapi kali nie Booja nk bawa satu kelainan. Bila Booja tengok blog dak2 lain smue gempak2 ape lagi makin angin r. Booja pun nk macam dieorang gak. Lg2 Mr.MIND yg slalu mnunjukkan kemantapan die bwt blog dkt Booja. Eksyen r tu. Siap bwt bisness gne blog. Pergh mmg mantap r Mr.MIND. Tak kurang gmpaknye TTT yg khabar angin mengatakan bnyk contest yg di buatnye. Aish macam nie x bleh jadi. Booja pn nk idupkan blog Booja gak r.