Thursday, July 1, 2010

Kau ilham ku

Booja sebenarnye tak minat sangat dengan blog tapi bila tengok blog kawan2 Booja smue gempak2 Booja pn nk cuba r. Tapi Booja ske brenti sekerat jalan. Booja buat blog lps tu x updated. Al maklumlah malas nak update cam blogger yang lain. Tapi kali nie Booja nk bawa satu kelainan. Bila Booja tengok blog dak2 lain smue gempak2 ape lagi makin angin r. Booja pun nk macam dieorang gak. Lg2 Mr.MIND yg slalu mnunjukkan kemantapan die bwt blog dkt Booja. Eksyen r tu. Siap bwt bisness gne blog. Pergh mmg mantap r Mr.MIND. Tak kurang gmpaknye TTT yg khabar angin mengatakan bnyk contest yg di buatnye. Aish macam nie x bleh jadi. Booja pn nk idupkan blog Booja gak r.

No comments:

Post a Comment

Tinggal kata keramat